marți, 18 decembrie 2012

1 Ted si American Reunion (Ultima parte din American Pie)

Acum cateva zile am urmarit 2 filme noi , care dupa mine , par a fi marile succese ale anului 2012 .

In primul rand Ted :


Ted este un film regizat de Seth MacFarlane , creatorul serialului Family Guy , si spune povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un baietel care de Craciun si-a dorit ca ursuletul sau de plus sa prinda viata. Actiunea se petrece dupa ce John ajunge la maturitate si face tot felul de tampenii alaturi de ursulet , dar riscand sa isi piarda iubirea vietii sale , Lori (Mila Kunis), el renunta la ursulet.
Dupa ce ursuletul a dat de necaz si a fost distrus de un fan , cei doi si-au dat seama ca ursuletul face parte din viata lor si ca deja a devenit parte din familie. Totul se termina cu dorinta pusa de Lori , ca Ted sa revina la viata , si toti devin o familie fericita . 


Cat despre American Reunion :



American Reunion este ultima parte a filmelor American Pie , in care , protagonistii celorlalte parti , se intorc in East Great Falls , pentru intalnirea de 10 ani dupa terminarea liceului. Pe parcursul weekend-ului , protagonistii isi vor da seama ca nu totul a ramas la fel si ca tinerii din ziuda de azi numai sunt la fel cum erau ei in `99 , cand incercau toti sa isi piarda virginitatea.


Dupa parerea mea , Ted este mai presus decat American Reunion , deoarece este un proiect absolut nou si nu continua nici o alta poveste , dar ambele filme sunt extraordinare. 




1 comentarii:

  1. Ted este clar ceva diferit,ceva nou,ceva unic pe cand American Reunion este continuarea a altor 7 parti daca nu ma insel.Deci Ted este clar mai presus cu toate ca si American Reunion merita vazut.

    RăspundețiȘtergere

 

GeSab Blog Copyright © 2012 - |- Template created by GeSab Blog - |- Powered by GeSab Blog