luni, 17 decembrie 2012

0 Romania , plina de talent !

Dupa primua emisiune care cauta "talente" din Romania , "Romanii au talent ", au aparut imediat multe alte branduri bazate doar pe voce, luate din strainatate care nu duc lipsa de talente , ci chiar la fiecare sezon participa voci foarte bune . 


Deja suntem la sfarsitul celor doua concursuri televizate , iar tensiunea este foarte mare , romanii stand cu sufletul la gura , si mentinand ProTv-ul (Vocea romaniei) lider pe piata vineri , si Antena 1 (X Factor) lider pe piata duminica , in timpul semifinalelor celor doua concursuri.



La Vocea Romaniei toata lumea este cu ochii pe cei trei finalisti : Tibi Scobiola, Vizi Imre, Julie Mayaya si Cristi Nistor sunt cei patru concurenti care, pe 26 decembrie, vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro si un contract cu Universal Music Romania.



Iar la X Factor , in finala au intrat Tudor Turcu, din echipa lui Cheloo si Ioana Anuta, a carei mentor este Dan Bittman, prin voturi , iar la duel pentru al treilea loc au intrat fetele de la RED, trupa Deliei, si Natalia Selegean de la Cheloo .
La final , cei trei finalisti X Factor sunt : Tudor Turcu , Ioana Anuta si Natalia Selegean , care se vor confrunta pe 23 decembrie.







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GeSab Blog Copyright © 2012 - |- Template created by GeSab Blog - |- Powered by GeSab Blog